We houden het dichtbij. Dat is onze duurzaamheidsgedachte

Dienstverlening per vestiging

Klik op een van onze vestigingen om te zien welke service wij aanbieden en in welke randgemeentes wij komen.

Lokaal, nationaal en internationaal

In Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg en randgemeentes verzorgen wij al onze dienstverlening met onze eigen koeriers. In 40 andere steden in Nederland werken wij samen met duurzame fietskoerierspartners. (Inter)nationale zendingen buiten dit gebied verzorgen wij met PostNL, DHL etc.

Spoeddiensten (Eindhoven)

Vanuit onze vestiging in Eindhoven bieden wij ook spoeddiensten aan. Ons werkgebied voor koeriersdiensten op afroep is verdeeld in verschillende zones. Elke zone heeft voor elke service zijn eigen tarief. Hier vind u de tarieven per zone. Het tarief voor een koeriersrit wordt berekend vanaf ons kantoor in Eindhoven. Wij rijden ook naar alle grote steden in Nederland als Den Bosch, Rotterdam, Den Haag etc. maar op verzoek ook naar kleine (afgelegen) dorpen. Dit doen wij door de fiets met de trein te combineren of door samen te werken met partners. Informeer voor ritten buiten ons standaard verspreidingsgebied naar de mogelijkheden.

Voor koeriersritten buiten ons standaard bezorggebied maken we graag een prijs op maat waarbij een kilometer en stopprijs de basis zijn. Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

LocatiesPrijs
Eindhoven binnen de ring€11,00
Eindhoven buiten de ring€21,00
Airport, Veldhoven€23,00
Aalst, Ekkersrijt, Geldrop, Nuenen€ 29,00
Waalre€ 32,00
Valkenswaard€40,00
Helmond en Mierlo€45,00
Volumetoeslag (meer dan een postzak)€ 5,00
Toeslag voor gebruik auto€13,64