58.000 bezorgingen per maand, door weer en wind

Tour de Ville fietskoeriers (TDV) draagt al sinds 1997 bij aan een duurzamere stad zonder vervuilende busjes. Dit doen we vanuit een passie voor sport en milieu.

Met (elektrische) vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren onze fietskoeriers de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg en omgeving. Zo vervoeren wij onder andere pakketten, post, aangetekende stukken, medicijnen, kleding, magazines en lunches.

Wij zijn ons bewust van de waarde van wat we doen. Het is niet zomaar een brief of een pakketje van A naar B brengen; het is het zorgvuldig door de maker of winkelier geproduceerde en verpakte product veilig naar zijn of haar betalende klant brengen. Die, als alles goed gaat, graag nog een keer bij zijn of haar winkel besteld. Op die manier voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de verbinding tussen (lokale) winkeliers en hun klanten.

Flexibiliteit in ons DNA

Fietsers zijn een specifiek genre mensen. Die genieten van het onderweg zijn, ongeacht de omstandigheden (‘we ride all weather’). Daar worden we gelukkig van. Zo simpel is het in de basis.

Dat geluk zie je terug aan de deur. Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat fietskoeriers vaak zo sympathiek overkomen? Dat is niet alleen omdat we de hele dag mogen doen wat we het liefst doen: fietsen. Het komt ook doordat probleemoplossend denken en flexibiliteit in ons DNA zit. Op de fiets bestaat zoiets als een omweg niet; je kiest gewoon een andere route. Op de fiets is de hele stad altijd bereikbaar. Met de fiets sta je nooit een half uur vast in het verkeer. We kunnen overal komen. We zijn altijd in de buurt. Zo houd je nog eens energie over om iets extra’s te doen voor iemand. Daar word je vanzelf vrolijk van. We zijn gelukkig dichtbij.

“150 trotse medewerkers onderweg voor ruim 1200 tevreden opdrachtgevers”

Gelukkig dichtbij

We houden het dichtbij. Dat is onze duurzaamheidsgedachte en dat is ons potentieel. En moet het een keer verder weg, dan kiezen we nog steeds voor verantwoord. Zonder uitzonderingen. Daar kunnen onze klanten op vertrouwen.

ArrowLees meer

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

Sinds Juli 2021 is Tour de Ville Fietskoeriers B.V. gecertificeerd volgens de nieuwe ISO 9001-norm. Dit is een internationaal erkende normering voor kwaliteitsmanagement, zo kunnen we nog beter meten hoe wij presteren, snel bijsturen als het nodig is, en zo onze klanten optimaal bedienen.

ArrowISO 9001-norm

Referenties