ArrowAlle diensten

Je pakketten uit handen geven en tóch alles in eigen hand houden

Duurzaam en efficiënt versturen

Wat jij verstuurt, is belangrijk. Het is namelijk vaak de schakel tussen jouw organisatie en de mensen waar jij elke dag voor aan de slag gaat. Bij Tour de Ville snappen we hoe waardevol jouw pakket is. Als jouw producten of stukken soepel, efficiënt en het liefst ook nog met een glimlach bezorgd worden, laat je als bedrijf zien dat je kiest voor kwaliteit. En met Tour de Ville is dat meteen een verantwoorde keuze.

Hoe te versturen?

 • Pakketten worden opgehaald in jouw winkel/webshop
  • Pakketten
  • Brievenbuspakketten
  • Lokale, Nationale en internationale zendingen
 • Koppeling tussen webshop en verzendsoftware
 • Track & Trace, Met email in eigen huisstijl
 • Lokaal, nationaal en internationaal bezorgen
 • Per pakket keuze uit verschillende vervoerders

Ophaalservice

Dagelijks halen we bij webshops, winkeliers en bedrijven pakketten op, die we in samenwerking met betrouwbare partners door het hele land of zelfs wereldwijd bezorgen. Nooit meer tijd verliezen met tripjes naar het postkantoor dus. Onze klanten kunnen gebruikmaken van een handige digitale koppeling met hun eigen webshop. Zo print je makkelijk verzendetiketten en je kunt pakketten uiteraard altijd volgen met Track & Trace. De mails aan je klant over de levering kunnen bovendien in je eigen huisstijl worden opgemaakt.

Samen met partners als o.a. PostNL, DHL en Fietskoeriers.nl bezorgen we wereldwijd

Lokaal in jouw stad bezorgt Tour de Ville zendingen altijd zelf. Voor (inter)nationale vervoerders werkt Tour de Ville met verschillende, betrouwbare vervoerders, zodat er altijd een goede prijs/kwaliteit combinatie voor jouw bedrijf gemaakt wordt. Samen bekijken we wat het beste past en je houdt altijd de vrijheid om met één druk op de knop van vervoerder te wisselen.

Same-day bezorgen

Wil je dat jouw klant een zending extra snel krijgt dan zetten wij een tandje erbij. In jouw stad heb je de mogelijkheid om zendingen ‘s middags aan te melden en ‘s avonds al bij je klant bezorgd te hebben. Ook nog snellere spoedzendingen tussen bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Een duidelijk en simpel verzendplatform

Ons verzendplatform Veloyd koppel je eenvoudig aan je webshop of je maakt gewoon handmatig of via een CSV import zendingen aan. Samen met ons kies je welke vervoerders voor je zendingen gebruikt worden (VB lokale partijen, PostNL of DHL). Via een overzichtelijk dashbord zie je actuele statussen en meer informatie over je zending. Alles gaat gepaard met een gedegen Track & Trace pagina, Track & Trace emails en tal van instellingen die verzenden voor jou nog gemakkelijker maken

ArrowVerzenplatform Veloyd

Tarieven

Bij ons betaal je alleen als ook echt verstuurd. Dus geen maandelijkse abonnementskosten, milieu-onvriendelijke brandstoftoeslag of verborgen software-kosten. Voor lokale zendingen die de volgende dag bezorgd worden betaal je altijd € 4,95, Ook landelijk en internationaal hebben wij scherpe tarieven. Neem contact op voor meer (tarief)informatie