Actief bijdragen aan het realiseren van gezondere steden

We dragen actief bij aan het realiseren van gezondere steden. Moet jouw post of pakket naar een bestemming verder weg (nationaal of internationaal)? Ook dan kiezen wij steevast voor verantwoord. In de praktijk betekent dit dat we samenwerken met betrouwbare partners en sowieso emissievrij rijden, ook als we wel een bus moeten inzetten. Bij ons werken mensen die er plezier in hebben een tandje bij te zetten en die graag (kilo)meters maken.

Duurzaam bezorgen gaat verder dan pakketbusjes zo veel mogelijk vervangen door fietsen; het betekent verantwoordelijkheid nemen. Tour de Ville fietskoeriers gaat graag op pad om dat in de praktijk te brengen, bijvoorbeeld door het thuisbezorgen van medicijnen voor apotheken. Maar ook door altijd regie te houden op de post en pakketten die ons zijn toevertrouwd.

De duurzame belofte waargemaakt

Met Tour de Ville doe je een duurzame belofte aan je klant, die je meteen omzet in verantwoorde daden. Tour de Ville gebruikt naast de fiets ook (elektrische) vrachtfietsen en fietsaanhangers om de meest uiteenlopende zendingen de hele dag door veilig en duurzaam te bezorgen. Dat doen we in Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg en omgeving.

  • Met Tour de Ville doe je een duurzame belofte aan je klant
  • Dat doen we in Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg en omgeving
  • Tour de Ville gebruikt naast de fiets ook (elektrische) vrachtfietsen om de meest uiteenlopende zendingen de hele dag door veilig en duurzaam te bezorgen.