Over ons

Over ons2017-01-25T12:58:44+02:00

Tour de Ville fietskoeriers BV is sinds 1997 de meest schone en duurzame logistiek vervoerder in Amsterdam, Eindhoven, Helmond en omstreken.

Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide fietskoeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.

Wij verzorgen dagelijkse, terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer. Als u haast heeft rijden we met spoed en als u heel veel haast heeft met superspoed. De fiets brengt ons snel en duurzaam van de ene naar de andere locatie.

Wij bieden maatwerk voor grote bedrijven en instellingen als Philips, ASML en de gemeente Eindhoven maar ook voor kleine eenmanszaken in de omgeving. Inmiddels werkt Tour de Ville voor meer dan 650 bedrijven in de directe omgeving

Onze Missie:

Het bieden van duurzame logistieke totaaloplossingen aan organisaties in de regio Amsterdam. Eindhoven, Helmond en omstreken.

Onze Visie:

Wij zijn er van overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen de toekomst is. Door middel van maatschappelijk verantwoord te ondernemen willen wij de meest duurzame logistieke vervoerder zijn in onze omgeving. Ook bij ons staan people, planet en profit centraal. Naast het duurzame aspect is het voor ons als logistieke organisatie van belang dat wij de beste service binnen onze sector kunnen bieden.