Tour de Ville (TDV) zorgt sinds 1997 voor een duurzame stad zonder vervuilende koeriers busjes, waarbij stadsdistributie als verlenging van de dienstverlening van een onderneming wordt gezien. Dit doen we vanuit een passie voor milieu en sportiviteit.

Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren wij de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omgeving. Zo vervoeren wij onder andere pakketten, post, aangetekende stukken, medicijnen, kleding, magazines en lunches.
Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide koeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.
“75 trotse medewerkers onderweg op 90 fietsen voor ruim 800 tevreden opdrachtgevers”

“6500 stadskilometers per week, 22100 bezorgingen per maand, door weer en wind”

“Kantoor, werkvloer en op de weg: Sinds 2016 zijn wij CO2 neutraal”

Wij zijn er van overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen de toekomst is.

Wij willen de meest duurzame logistieke vervoerder zijn in onze omgeving. Duurzaamheid betekent voor Tour de Ville: CO2 neutraal transport, een leefbare stad waarbij overlast door talrijke koeriers busjes wordt voorkomen en een duurzame relatie met stakeholders. Hierbij worden de logistieke processen als verlenging van de service van de onderneming gezien.
Wij bieden maatwerk voor grote bedrijven en instellingen als Philips, ASML en de gemeente Eindhoven maar ook voor kleine eenmanszaken in de omgeving. Inmiddels werkt Tour de Ville voor meer dan 800 bedrijven in de directe omgeving
Net als onderstaande bedrijven klant worden