Tour de Ville (TDV) heeft sinds 1997 als doel om bedrijven op een duurzame manier zo volledig mogelijk te ontzorgen met hun koerier- en postzaken. Dit doen we vanuit een passie voor milieu en sportiviteit.

Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren wij de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omgeving. Zo vervoeren wij onder andere pakketten, post, aangetekende stukken, medicijnen, kleding, magazines en lunches.
Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide koeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.
“75 trotse medewerkers onderweg op 90 fietsen voor ruim 800 tevreden opdrachtgevers”

“6500 stadskilometers per week, 22100 bezorgingen per maand, door weer en wind”

“Kantoor, werkvloer en op de weg: Sinds 2016 zijn wij CO2 neutraal”

Wij zijn er van overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen de toekomst is.

Door middel van maatschappelijk verantwoord te ondernemen willen wij de meest duurzame logistieke vervoerder zijn in onze omgeving. Naast het duurzame aspect is het voor ons als logistieke organisatie van belang dat wij de beste service binnen onze sector kunnen bieden.
Wij bieden maatwerk voor grote bedrijven en instellingen als Philips, ASML en de gemeente Eindhoven maar ook voor kleine eenmanszaken in de omgeving. Inmiddels werkt Tour de Ville voor meer dan 800 bedrijven in de directe omgeving
Net als onderstaande bedrijven klant worden