Wereldwijd pakketten verzenden vanuit uw bedrijfslocatie

Bij webshops, winkeliers en bedrijven in de regio halen we dagelijks pakketten op, die vervolgens door onze betrouwbare verzendpartners wereldwijd worden bezorgd. U kunt kiezen uit tal van pakketopties en beschikt altijd over track & trace.

Simpel pakketten aanmaken en laten ophalen

U hoeft niet meer in de rij te staan bij het postkantoor. Wij komen uw pakketten aan het einde van de dag gratis ophalen en verzenden ze voordelig en betrouwbaar naar binnen- en buitenland.

Keuze uit diverse vervoerders

Wij werken met diverse vervoerders samen zodat er altijd een goede combinatie tussen prijs en kwaliteit voor u gemaakt kan worden. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen op welke wijze en binnen welk tijdpad uw zending bezorgd dient te worden. Samen bepalen we dan welke vervoerder(s) het best bij uw vraag passen. Het wisselen van vervoerder(s), om wat voor reden dan ook, regelt u met ons met één druk op de knop.

“Makkelijk uw zendingen aanmaken, beheren en volgen.”

“Gratis opgehaald en volledig ontzorgd”

“Keuze uit meerdere vervoerders”

“Tour de Ville heeft eigen (gratis) verzendsoftware”

Pakketten die binnen ons eigen bezorggebied vallen bezorgen we uiteraard zelf. Voor deze zendingen beschikt u over realtime track & trace, is er de optie van track & trace mails en mochten er vragen zijn dan mag je rekenen op de ondersteuning van onze helpdesk.
Tour de Ville is partner van fietskoeriers.nl. Fietskoeriers.nl is een samenwerking van fietskoeriers in 30 steden in Nederland die gezamenlijk een pakketnetwerk verzorgen met vrachtfietsen en busjes op groengas. Behalve dat fietskoeriers.nl het meest duurzame bezorgnetwerk in Nederland is halen ze ook het hoogste afleverpercentage bij de eerste bezorgpoging.
Postnl is de meest bekende pakketvervoerder van Nederland. Postnl beschikt over een landelijk netwerk waardoor het een ideale aanvulling is op ons eigen netwerk en het netwerk van fietskoeriers.nl.
DHL is de tweede grootste pakketvervoerder in Nederland. Ook internationaal hebben ze een groot eigen bezorgnetwerk.
Skynet is een vrij onbekende partij voor het grote publiek. Dit komt wellicht omdat ze vooral actief zijn op de internationale markt. Naast internationale zendingen met track & trace bieden ze een voordeligere optie voor zendingen waarbij track & trace minder belangrijk is.

“Pakketten worden altijd netjes op tijd opgehaald. Zelfs als wij eigenlijk te laat zijn met doorgeven staan ze hier nog op tijd op de stoep.”

K. de Jongh - Wouters, In Style Styling & Decoraties

Online verzendsoftware

Tour de Ville stelt iedere klant gratis online verzendsoftware ter beschikking (Veloyd). Hiermee kunt u adresgegevens makkelijk importeren, labels genereren, track & trace mails verzenden, zendingen volgen in het proces van de vervoerder, koppelen met diverse webshopapplicaties etc. Deze gebruiksvriendelijke software zorgt voor extra ondersteuning en verlenging van uw logistieke proces.
Meld u kosteloos aan om vandaag nog pakketten te verzenden
Neem contact op voor uw tarieven