Duurzaamheid

Duurzaamheid
2016-10-31T17:00:32+02:00
Maatschappelijk Verantwoord
Ondernemen & Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen staat bij ons centraal. We houden rekening met de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu, nu en in de toekomst. Binnen verkeer en vervoer is duurzaamheid vanzelfsprekend een belangrijk thema dat zich kenmerkt door drie internationale begrippen: People, Planet en Profit. De uitdaging is om hiertussen een goede balans te vinden.

  • People: fietsen is gezond!
  • Planet: fietsen is goed voor het milieu, voorkomt files en houdt bereikbaarheid in stand!
  • Profit: vervoer per fiets is voordelig!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zowel bij de interne bedrijfsvoering als bij de keuze van leveranciers houden we rekening met duurzaamheid. Dit zien wij dan ook als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We scheiden ons afval, letten op zuinig gebruik van energie en bij het inkopen van goederen kiezen wij voor duurzame partners.

Als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat kijken we verder dan alleen onze bedrijfsactiviteiten. Zo sponsoren we een sportvereniging en dragen we bij aan het onderhoud van de buurt.

Milieuprijs van Eindhoven en Keurmerk Duurzaam Ondernemen

In 1999 wonnen we de milieuprijs van Eindhoven en in 2011 wonnen we een zilveren Keurmerk Duurzaam Eindhoven. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. De ruimte die er is voor verbeteringen proberen we continu te benutten, met als resultaat een gouden Keurmerk Duurzaam Eindhoven die we in 2014 uit handen van wethouder Joost Helms van de Gemeente Eindhoven in ontvangst hebben mogen nemen.

DE-zilver-algemeen-RGB-2011-verkleind   DE-brons-algemeen-RGB-2012-1024x1007   Logo-Keurmerk-Duurzame-Ondernemer-2013-Goud-1024x1007  DE-goud-algemeen-2014-1024x1008