Vacature fietskoerier Eindhoven

Tour de Ville Fietskoeriers is op zoek naar ondernemende zzp-ers voor medicatiebezorging

Fietskoerier voor medicatiebezorging in Eindhoven

Je bezorgt medicatie bij mensen thuis. Vanuit de apotheek haal je medicatie op en bezorg je op huisadressen. Mensen zitten vaak echt op hun medicatie te wachten en zijn afhankelijk van thuisbezorging. De bezorging moet zorgvuldig en professioneel gebeuren. Bij een aantal adressen zul je wekelijks komen, voor die mensen ben je een vertrouwd gezicht.

Bij ons ben je geen nummer

Bij Tour de Ville ga je zelfstandig op pad maar heb je altijd contact met de planner. Op de locatie in Eindhoven zijn ook altijd collega’s aanwezig, we hebben een gezellige kantine en iedere week is er een vrijdagmiddagborrel waarbij je kunt aanschuiven. Bij ons ben je geen nummer. Als zzp-er ben je gewend zelfstandig je werk te doen maar je dienst beginnen en afsluiten met collega’s vinden wij belangrijk.

Gemene deler: gek van fietsen

Ook belangrijk: bij Tour de Ville is iedereen verslingerd aan fietsen. Niet alleen voor het werk maar ook privé. Bij Tour de Ville beschikken we over een groot aantal sportieve cargo bikes en trikes, maar er zijn ook diensten die op een eigen racefiets of mountainbike worden gereden. Je krijgt betaald om sportief te fietsen, bij welke baan heb je dat nou!

Sollicitatieprocedure:

Bij interesse kun je via onderstaand formulier direct solliciteren. Bij vragen kun je uiteraard ook even bellen. Je sollicitatie bestaat uit een kort gesprek en een ochtend- of middagdienst meefietsen.

Wat we zoeken:

  • Vrouw/Man
  • Woonachtig in regio Eindhoven
  • Affiniteit met fietsen
  • Goed oriëntatiegevoel
  • Je hebt altijd contact met een planner, maar bent goed in het zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren van je werkzaamheden

Wat we bieden:

  • Middagdiensten van 12:30 – 17:30 uur (starttijd afhankelijk van de dienst)
  • Diensten van maandag t/m vrijdag
  • Betaald krijgen om te sportief te fietsen
  • Dienst met veel verantwoordelijkheid omdat bezorging zorgvuldig moet worden uitgevoerd

Solliciteer voor fietskoerier in Eindhoven.

Wanneer je aangenomen bent, krijg je van ons fietskleding (broek, shirt en jasje). Daarnaast heeft Tour de Ville verschillende cargo bikes die je bij verschillende diensten kunt gebruiken. Maar heb je de onderstaande zaken zelf?

Hoe heb je ons gevonden?Na verzending zullen wij spoedig contact opnemen. Ingevulde sollicitatieformulieren zullen wij maximaal een half jaar bewaren.

Alternatieven

Fietskoerier Helmond

Een baan als fietskoerier in Helmond is heel divers. Zo zijn er diensten die op een eigen fiets worden gereden, maar wij.. solliciteer hier

Fietskoerier Tilburg

Een baan als fietskoerier in Tilburg is heel divers. Zo zijn er diensten die op een eigen fiets worden gereden, maar wij.. solliciteer hier