Vanaf september bezorgt Tour de Ville fietskoeriers de lekkernijen van De Groene Weg slagerij in Eindhoven. Daarmee introduceert Tour de Ville de meest snelle én duurzame manier van eten bezorgen voor iedereen in Eindhoven en de aangrenzende gemeenten. Klanten die biologisch vlees, vleeswaren en belegde broodjes bij de biologische slagerij bestellen kunnen daarom vanaf nu kiezen voor gemak en die per koerier te laten afleveren.

De slagerij, die is gevestigd aan de Kruisstraat, laat haar producten met een speciale geïsoleerde bakfiets van Tour de
Ville bezorgen. Daardoor profiteert men van een hoop gemak en een erg snelle levering. “We merken dat veel van onze klanten zoveel mogelijk gemak willen. Bovendien zijn bijvoorbeeld mensen met een beperking afhankelijk van bezorging en hebben veel bedrijven niet de mogelijkheid om zelf hun lunch af te halen. Hen komen we hiermee graag tegemoet”, aldus b
edrijfsleider Jane Weber van De Groene Weg . Onze koeriers staan dagelijks klaar om de bestellingen uit te leveren. Door deze unieke samenwerking kunnen de routes dusdanig worden ingedeeld dat de kosten voor bezorging zo laag mogelijk worden gehouden. “Zo houden we het flexibel, snel en voordelig”, zegt Weber.

De kwaliteit van de lekkernijen staat voor de slagerij zeer hoog in het vaandel. Daarom heeft de bakfiets een speciale geïsoleerde bak waarin de temperatuur wordt gewaarborgd.

Wilt u meer weten over de unieke fietskoeriersdienst van De Groene Weg Eindhoven of het gewoon eens een keer proberen? Neem contact op met de slagerij via 040-243 66 50 of eindhoven@degroeneweg.nl. Voor de diensten van Tour de Ville kunt u terecht op nummer 040-2910492 of www.tourdeville.nl