Samen met collega bedrijven vormen wij een landelijk opererende bezorgdienst voor winkels en webshops in Nederland. Samen verbinden wij lokale winkels, webshops en landelijke ketens uit de stad met hun klanten thuis of op het werk.

We zien koeriersdiensten er zich vaak op stukbijten. Bij de first en last mile in de pakketbezorging lopen bij velen de rillingen over de rug. Bij ons ook, maar dan van enthousiasme. Koerieren in de stad is namelijk waar wij al jaren in uitblinken en wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om dat goed, snel en efficiënt te doen.

Niet alleen omdat het duurzaam is, of gezond. Het is beter voor onze steden. Het is niet voor niets dat de fiets de snelste optie is om in de stad van A naar B te komen. Steden zijn veel te druk voor auto’s. Op de fiets ben je niemand tot last en kun je overal in de stad komen. Zélfs voor de deur parkeren! Superhandig als je veel pakketten te bezorgen hebt!

Fietskoeriers.nl is ontstaan uit liefde voor het fietskoeriersvak en uit het geloof dat de fietskoerier dé oplossing is voor pakketbezorging in de stad. Door als ondernemers de handen ineen te slaan rollen we in al onze steden dezelfde mooie fietsdiensten uit. Dat deden we al, maar nu als landelijk opererende bezorgdienst voor winkels en webshops in Nederland. Ook wij zijn Fietskoeriers.nl