“Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen met je concullega”.

Dit klinkt natuurlijk idyllisch. Voor Tour de Ville is het echter niet meer dan de normaalste gang van zaken. Tientallen lokale fietskoeriersbedrijven bundelen namelijk de krachten. Dit gebeurt via het platform fietskoeriers.nl. Wat ieder fietskoeriersbedrijf met elkaar verbindt is natuurlijk dezelfde visie. Allen staan ervoor een volledig CO2 neutrale logistieke vervoerder te (willen) zijn.

Het zou lastig worden als zendingen die bijvoorbeeld van Eindhoven naar Utrecht op de fiets zouden moeten worden bezorgd. Vanuit het credo “Same Day” bezorging is dat een onhaalbare zaak. En dat geldt voor elke lokaal gevestigde fietskoerier. De bundeling van krachten lost dit adequaat op. Tour de Ville haalt uw pakket in de regio Eindhoven op en de lokaal gevestigde fietskoerier bezorgt het. Het transport tussen de steden vindt vanzelfsprekend op duurzame wijze plaats. Zo maakt Tour de Ville samen met u en haar partners de wereld een stuk groener.

De meeste bedrijven kiezen er voor om samen te werken met duurzame partners. Mocht u deze doelstellingen hebben voor uw organisatie dan krijgen wij daar weer een gezonde dosis energie van en dat kunnen we goed gebruiken in deze sportieve dienstverlening!