Nieuws2020-01-02T11:37:15+01:00

In tijden van crisis vrijwillig medicijnen bezorgen

“Hoe kunnen wij zelf bijdragen aan het bestrijden van de Corona Crisis?” Een vraag die ook in de Whatsapp groep van Tour de Ville duurzame koeriersdiensten uitvoerig besproken werd.
Bij het doorbladeren van de krant zagen we dat apotheken worstelen met het feit dat juist kwetsbare cliënten bang zijn om op straat of in wachtruimtes het Corona Virus op te lopen. Kwetsbare zieken of ouderen die juist die medicijnen zo hard nodig hebben. “Waarom brengen wij de medicijnen niet naar de mensen toe, in plaats van dat deze mensen naar de apotheek moeten komen?”

Waar we normaal gesproken met volle bakfietsen […]

Tour de Ville neemt maatregelen

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze medewerkers en de samenleving. Aangezien onze service uiterst belangrijk is voor veel klanten in deze situatie, proberen we om onze activiteiten zo goed mogelijk te handhaven. Het vertragen van de verspreiding van het virus is ons hoogste doel en we hebben de juiste operationele maatregelen genomen.

Al onze klanten hebben een nieuwsbrief ontvangen met daarin onze maatregelen.
Bedankt voor jullie begrip!

Een oprecht duurzame samenwerking

“Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen met je concullega”.

Dit klinkt natuurlijk idyllisch. Voor Tour de Ville is het echter niet meer dan de normaalste gang van zaken. Tientallen lokale fietskoeriersbedrijven bundelen namelijk de krachten. Dit gebeurt via het platform fietskoeriers.nl. Wat ieder fietskoeriersbedrijf met elkaar verbindt is natuurlijk dezelfde visie. Allen staan ervoor een volledig CO2 neutrale logistieke vervoerder te (willen) zijn.

Het zou lastig worden als zendingen die bijvoorbeeld van Eindhoven naar Utrecht op de fiets zouden moeten worden bezorgd. Vanuit het credo “Same Day” bezorging is dat een onhaalbare zaak. En dat geldt voor elke lokaal gevestigde fietskoerier. De bundeling […]

Webwinkelvakdagen

Vanmiddag waren wij als bezoekers aanwezig op de webwinkelvakdagen. Je kon er niet omheen. De focus van de gehele e-commerceketen ligt op duurzaamheid. Van webshop tot verpakking tot bezorging. Zo ook bij al onze “grote” collega’s in de vervoersbranche. De één wil nog duurzamer en groener opereren dan de ander. Iets dat wij alleen maar kunnen toejuichen. Op het gebied van duurzaamheid loopt Tour de Ville echter voorop. Waar de collega’s over vier of vijf jaar willen zijn staan wij nu al. Maar hun ambitie is een mooie extra motivatie om ook nu weer een volgende stap te maken. Al […]

Nieuwe CEO Tour de Ville

Tour de Ville is de voorbije jaren stevig gegroeid. Wie ons van een afstandje gevolgd heeft weet dat we van een bedrijf met enkele personeelsleden en een paar fietsen op een paar vierkante meters in een kleine 10 jaar gegroeid zijn tot een bedrijf met 3 vestigingen van formaat, 80 medewerkers en een groot fietsenpark. Kortom; het bedrijf heeft stapje voor stapje een enorme sprong gemaakt. Deze sprong maakt dat er veel veranderd is en dat we Tour de Ville ook op management gebied verder professionaliseren. Hiervoor is een nieuwe CEO aangetrokken.

De nieuwe CEO van Tour de Ville is Nard […]

Wijziging standaard werkwijze koeriersdiensten

Tour de Ville kiest voor een nieuw werkwijze waarin niet de spoedritten maar “dagritten” de basis vormen. Zendingen worden standaard binnen 180 minuten geleverd op een bestemming in Eindhoven of de randgemeenten.

De keuze voor deze nieuwe basis komt doordat we merken dat door verdere digitalisering de vraag naar ´´echte´´ spoedritten afnemend is en dat we onze routes dan ook steeds meer en meer inrichten op werk waarbij niet tijd maar capaciteit belangrijk is. Hiervoor zetten we dus groter materieel in dat iets trager rijdt.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om spoed of zelfs superspoedritten te bestellen, hier wordt een […]

Internationale postwijziging: Goederen naar buitenland mogen niet meer in een “gewone” enveloppe.

Verstuurt u weleens een goederen in een enveloppe naar het buitenland? Door internationale regelgeving, bepaald door de Wereldpostunie, moeten we een strikt onderscheid maken tussen het verzenden van documenten en goederen. Alle goederenzendingen moeten voortaan voorzien zijn van een verzendlabel met barcode en kunnen dus niet meer zomaar verstuurd worden in een enveloppe.

Daarnaast eisen landen dat de informatie over dergelijke zendingen digitaal en vooraf met ze gedeeld wordt. Dit betekent dat alle goederenzendingen voortaan als pakket moeten worden gefrankeerd. Ook al zit het in een envelop. Op die manier komt er altijd een verzendlabel inclusief barcode op. Indien u […]

Gelukkige feestdagen

Voor een deel van de bedrijven beginnen vandaag de feestdagen. Vanmiddag een kerstborrel en dan twee weken dicht. Onze kerstboodschap komt dan ook speciaal voor hen wat vroeger dit jaar.

2019 ging zo snel voorbij als onze koerier,
haalt en breng post met heel veel plezier.

In de donkere dagen gaan we ook s ’avonds,
met de pakketten op pad en genieten we
van de mooie lichtjes hier in de stad.

In 2020, gooien we de fietsen weer vol met
post. Want fietsen doen we het liefste voor
onze kost.

Door weer en door wind het hele jaar door.
Dus laat die ritten maar komen, wij zijn er
klaar voor!

Team Tour […]

Door groei minder stikstof

De boeren moeten matigen, de bouw moet matigen, de snelheid moet gematigd. En wij? Wij moeten versnellen. Versnellen, groeien en ontwikkelen.

Tegenstrijdig zul je denken. Als het overal minder moet, waarom moet het bij Tour de Ville dan juist meer? Tour de Ville is een CO2 neutraal koeriersbedrijf. Onmogelijk? Onze fietsen worden aangedreven door bruine boterhammen en onze auto’s door elektriciteit die we zelf opwekken. We wekken zelfs zoveel elektriciteit op dat wanneer onze auto’s rijden en de lampen op kantoor branden we nog energie over hebben. Letterlijk maar ook figuurlijk.

We hebben ook overcapaciteit als het op onze dienstverlening aan komt. […]

Duurzaamheid hoeft niet door de portemonnee

Duurzaamheid is hot, duurzaamheid staat op ieders agenda maar verduurzamen is dan ook harder nodig dan ooit. Bijna ieder bedrijf wil dan ook graag hun dienstverlening of inkoop verduurzamen. Het mooie is dat duurzamer opereren niet perse meer geld hoeft te kosten.

Een voordeligere prijs gaat niet noodzakelijk ten koste van kwaliteit of snelheid. Ons bedrijfsmodel zit namelijk anders in elkaar. Niet traditioneel maar geënt op de toekomst. Wij rekenen namelijk niet af aan de pomp en hebben daarom geen last van stijgende brandstofprijzen. Dit scheelt enorm in de kosten voor een koeriersbedrijf. De brandstof voor onze fietsen bestaat uit […]

Opening vestiging Tilburg

Onze nieuwe vestiging in Tilburg feestelijk geopend door Wethouder Mario Jacobs

In aanwezigheid van een select gezelschap aan klanten, partners en medewerkers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben heeft wethouder Mario Jacobs met het doorknippen van een echt lint de nieuwe locatie van Tour de Ville Tilburg vanmorgen feestelijk geopend.

Als portefeuillehouder slimme, veilige en duurzame mobiliteit, parkeren,
groen, natuur en landschap was het niet meer dan vanzelfsprekend dat hij, als vertegenwoordiger van onze duurzame gemeente, deze officiële handeling kwam verrichten. Niet alleen duurzaam in woord maar ook in daad door op zijn ijzeren ros (de fiets) acte te préséance te geven […]

In een nieuw jasje

Net als onze huisstijl is ook onze kleding veranderd. We hebben sinds een week nieuwe werktenues. Lekker modern en lekker opvallend; wel zo veilig op de weg. Fris oranje met een mooi zwart verloop. Over verloop gesproken: In Tilburg rijden we ermee, in Eindhoven en Helmond voeren we het gefaseerd in.

Heb jij ze al zien rijden?

Nieuwe huisstijl

Met gepaste trots kondigen wij onze nieuwe huisstijl aan. Tour de Ville is in de laatste 20 jaar gegroeid van een eenpitter op de fiets naar een vloot met bijna 60 medewerkers. Samen met de groei hebben we gezocht naar een passende representatie van wie wij zijn. Ondanks de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt zijn we verrassend hetzelfde gebleven, Het nieuwe Tour de Ville kent geen grote wijzigingen. Oranje blijft oranje. TDV blijft Tour de Ville. Post en koeriersdiensten waarbij het persoonlijke aspect, de fiets en het duurzame karakter centraal staan hebben de voorgrond nooit verlaten. Wij willen dan ook […]

Start Tour de Ville Amsterdam

Met trots kondigen wij aan dat Tour de Ville gaat uitbreiden en vanaf vandaag ook een vestiging in de hoofdstad heeft.  De vestiging in Amsterdam wordt geleid door Bas Jansen, die al meer dan 4 jaar werkzaam is bij Tour de Ville. Wij zullen ons in Amsterdam vooral richten op postdiensten en bieden daarbij het volgende aan:

  • Post(bus)service
  • Frankeerservice
  • Interne postservice

Hierbij bieden wij dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent, alleen op een andere locatie.

Als u in deze diensten in Amsterdam geïnteresseerd bent, kunt u hierover contact opnemen via amsterdam@tourdeville.nl of 020 233 72 00.

Voor ander maatwerk kan […]

Tour de Ville postkantoor

Tour de Ville heeft intern verbouwd en opent haar deuren als afgiftepunt voor bedrijfspost.

Niet alleen halen we bij bedrijven post op die via onze frankeerservice verwerkt wordt, vanaf heden hebben we dus ook een bemande balie waar bedrijven hun post af kunnen geven. Wij verwerken en administreren de post en aan het eind van de maand ontvangt de klant een rekening van de portokosten van de aangeleverde post.

Op deze wijze hoeven er geen postzegels meer geplakt te worden, kunnen frankeermachines de deur uit en is een administratie van track-en-trace codes bijhouden verleden tijd. Voor het frankeren hanteren wij tevens altijd […]

Wijziging bezorgsnelheid koeriersdiensten

Tour de Ville kiest voor een nieuw werkwijze waarin niet de spoedritten maar “dagritten” de basis wordt. Onze standaard service wordt dus iets minder snel. Uw zending wordt standaard binnen 180 minuten geleverd op een bestemming in Eindhoven of de randgemeenten. De keuze voor deze nieuwe basis komt doordat we merken dat de vraag naar ´´echte´´ spoedritten afnemend is en dat we onze routes dan ook steeds meer en meer inrichten op werk waarbij niet tijd maar juist capaciteit belangrijk is.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om spoed of zelf superspoedritten te bestellen maar hier  wordt een kleine toeslag voor gevraagd. […]

Gratis Oliebollenbezorging

Het jaar 2015 loopt weer ten einde, de dagen worden korter, de kans op sneeuw neemt toe en de tijd om gezamenlijk stil te staan bij het afgelopen jaar is gekomen. Wij vanuit Tour de Ville fietskoeriers hopen natuurlijk dat die een succesvol jaar is geweest en wensen jullie alvast een goede start toe voor 2016.

Om dit jaar extra goed af te sluiten is Tour de Ville fietskoeriers in samenwerking met bakkerij Godfried de Vocht een extra lekkere dienst gestart. U kunt namelijk overheerlijke oliebollen bestellen die Tour de Ville fietskoeriers op 29, 30 of 31 December voor […]

Nieuw! www.Tourdeville.nl

De nieuwe website van Tour de Ville fietskoeriers is online! Een logisch gevolg van de vele vernieuwingen binnen Tour de Ville hebben plaats gevonden; o.a. een verhuizing van ons kantoor in Eindhoven, het starten van een vestiging in Helmond, het uitrollen van nieuwe services etc.

De nieuwe website is weer helemaal up to date! Hij is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker, en sluit beter aan op nieuwe uitstraling van Tour de Ville. Jullie als gebruiker hebben een makkelijker inzicht in welke diensten Tour de Ville aanbied, wat dit kost en er is mogelijkheid voor iedereen om direct een (spoed)rit online te bestellen.

Deelname Regio Business Dagen 2015

De Regio Business Dagen zitten er op! Afgelopen woensdag en donderdag stond Tour de Ville met een stand en enthousiast team op de Regio Business Dagen. Voor Tour de Ville was het de eerste deelname ooit als standhouder. Het was voor ons dan ook een een zeer interessante ervaring om ons als milieubewuste koeriersorganisatie te positioneren binnen ondernemend Eindhoven. Op zowel de Woensdag als Donderdag heeft het Tour de ViIlle team geen mogelijkheid onbenut gelaten om onze visie op logistieke vraagstukken te communiceren en nieuwe relaties aan te gaan.

We kijken met veel plezier terug op de Regio Business Dagen en […]

Fietskoeriers.nl; het antwoord op stedelijke distributie

Samen met collega bedrijven vormen wij een landelijk opererende bezorgdienst voor winkels en webshops in Nederland. Samen verbinden wij lokale winkels, webshops en landelijke ketens uit de stad met hun klanten thuis of op het werk.

We zien koeriersdiensten er zich vaak op stukbijten. Bij de first en last mile in de pakketbezorging lopen bij velen de rillingen over de rug. Bij ons ook, maar dan van enthousiasme. Koerieren in de stad is namelijk waar wij al jaren in uitblinken en wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om dat goed, snel en efficiënt te doen.

Niet alleen omdat het […]

Fietskoeriers Helmond gezocht

Tour de Ville Fietskoeriers groeit hard in Helmond en zoeken daarom nieuwe koeriers.

Om de Helmondse Tour de Ville wielerploeg te versterken zoeken wij parttime fietskoeriers M/V. Kom jij uit de omgeving van Helmond, heb je een goed topografisch inzicht en natuurlijk goede benen? Dan hebben we voor jou een leuke sportieve baan waarin je hobby kan combineren met werken.

Als je interesse hebt bel of mail ons gerust:
040-2910492 of info@tourdeville.nl

 

 

Openingsactie Helmond: 3 maanden gratis post!

(voor bedrijven met een vestiging in Eindhoven en Helmond)

Onze fietskoeriers zijn inmiddels een goede twee maanden actief in Helmond. Onze vestiging begint vorm te krijgen en we hebben al een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Om een extra impuls te geven aan onze postroutes hebben we een tijdelijke actie voor bedrijven die zowel in Eindhoven als in Helmond een vestiging hebben en klant bij ons worden. Voor hen zullen wij de eerste 3 maanden onze post breng- en of haalservice kosteloos verlenen!

Ook voor alle andere bedrijven in Helmond kunnen we een mooi voorstel maken. informeer hiervoor bij onze afdeling verkoop en […]

Tour de Ville nu ook dé fietskoerier van Helmond

Tour de Ville opent haar deuren in Helmond

Tour de Ville blijft groeien en opent een nieuwe vestiging in Helmond. Enkele uit Helmond afkomstige fietskoeriers die nu werkzaam zijn voor onze vestiging in Eindhoven nemen hun fietskoerier-ervaring mee naar hun woonplaats en zorgen ervoor dat Tour de Ville nu ook structureel in Helmond fietst. In navolging op de ritten die we in en naar Helmond reden en de samenwerking die we ter plekken met lokale koeriers hebben is dit dan ook een logische stap. In eerste instantie zullen we alleen postdiensten (postbusservice, post-halen en frankeren) en structurele ritten gaan verzorgen.
Onze spoedservice […]

Wij worden een BV

Sinds 23 december jongstleden is de rechtsvorm van Tour de Ville fietskoeriers veranderd in een BV.
Onze nieuwe bedrijfsgegevens zijn:

Tour de Ville fietskoeriers BV
KvK nummer: 62151762
BTW nummer: NL854689734B01

Deze gegevens zullen wij voortaan dan ook in al onze communicatie gaan gebruiken.
Overige gegevens blijven ongewijzigd.

Tour de Ville start bezorging voor de Groene Weg slagerij Eindhoven

Vanaf september bezorgt Tour de Ville fietskoeriers de lekkernijen van De Groene Weg slagerij in Eindhoven. Daarmee introduceert Tour de Ville de meest snelle én duurzame manier van eten bezorgen voor iedereen in Eindhoven en de aangrenzende gemeenten. Klanten die biologisch vlees, vleeswaren en belegde broodjes bij de biologische slagerij bestellen kunnen daarom vanaf nu kiezen voor gemak en die per koerier te laten afleveren.

De slagerij, die is gevestigd aan de Kruisstraat, laat haar producten met een speciale geïsoleerde bakfiets van Tour de
Ville bezorgen. Daardoor profiteert men van een hoop gemak en een erg snelle levering. “We merken dat veel […]

Een groen hart in een oranje jasje

Tour de Ville fietskoeriers blijft zich ontwikkelen. Om onze merknaam overtuigender te positioneren hebben wij gekozen voor een andere aanpak. Vanaf nu zijn wij nog beter herkenbaar in onze nieuwe oranje tenues met ons logo duidelijk zichtbaar.

Keurmerk duurzame ondernemer 2014

Gisteravond hebben we weer bewezen dat we betreft duurzaamheid in de meest brede zin op de goede weg zitten. We zijn voor de vierde achtereenvolgende keer onderscheiden door de Gemeente Eindhoven voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Nadat we respectievelijk achtereenvolgens zilver, brons en goud in ontvangst mochten nemen, hebben we gisteren wederom het gouden keurmerk duurzame ondernemer ontvangen.

Joost Helms van de Gemeente Eindhoven reikte de keurmerken uit. In een toelichting gaf scheidend wethouder Mobiliteit, Milieu, Sport en Evenementen aan dat de eisen dit jaar wederom wat verhoogd zijn. Een extra stimulans voor iedere ondernemer om weer te […]

Fietskoerieren is cultuur verspreiden

Fietskoeriers zijn cultuurminnend.
Fietskoeriers zijn fervent horecabezoekers.
Fietskoeriers fietsen graag.

Het is dan ook niet gek dat we speciaal voor culturele instellingen en onze koeriers een flyerservice opgezet hebben. Met deze service verspreiden wij cultureel drukwerk in de regio Eindhoven. Dit doen we op zorgvuldig geselecteerde locaties zodat een groot, divers en cultuur minnend publiek bereikt wordt.

Onze verspreidingswijze is een duurzame, frisse en representatieve manier om flyers te verspreiden. U zult ons vanaf nu nog vaker op de plekken tegenkomen waar we toch al graag komen. Wees dan ook niet verbaasd als je tijdens werktijd een van onze fietskoeriers op het terras ziet […]

Tour de Ville neemt Fietskoerier Eindhoven over

Per 1 januari neemt Tour de Ville collega fietskoerierbedrijf Fietskoerier Eindhoven over. De bedrijfsactiviteiten die eerst door Fietskoerier Eindhoven uitgevoerd werden zullen onveranderd door ons verzorgd gaan worden.

Fietskoerier Eindhoven is sinds 2008 op de Eindhovense markt actief en verleent soortgelijke diensten als Tour de Ville. Ze hebben altijd een zelfde kwaliteit in hun dienstverlening nagestreefd en zijn op eenzelfde kwalitatieve manier met duurzaamheid bezig. Deze overname is hiermee een goede stap om de geboden kwaliteit en continuïteit die klanten van ons gewend zijn nog verder te vergroten.

We hebben nu extra koeriers op de weg en daarmee zijn we nog sneller […]

Koerierservice naar rechtbank Den Bosch

Een retourtje naar de rechtbank Den Bosch: We deden het voor onze vaste klanten al een tijdje maar vanaf heden is deze dienst voor iedereen beschikbaar. We halen de stukken bij u op kantoor op en afhankelijk van de gewenste snelheid bezorgen we de stukken direct of later op de dag bij de rechtbank in Den Bosch. Indien gewenst brengen we de ondertekende stukken of een ontvangstbevestiging ook weer retour. In overleg behoren ritten naar andere rechtbanken in Nederland ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie is hier te vinden.

Nooit meer postzegels plakken

Nooit meer likken, plakken of stikkeren. Nooit meer enveloppen door een frankeermachine halen en nooit meer teveel betalen voor het verzenden van uw post. Vanaf 01-02-2013 gaat Tour de Ville frankeren. Via onze post haal-service halen wij uitgaande post ongefrankeerde op en zorgen er vervolgens voor dat de post gefrankeerd in de gebruikelijke poststromen terecht komt. Voor het frankeren rekenen wij de geldende PostNL NetSet tarieven die wij maandelijks achteraf aan u doorberekenen. De service zelf is gratis.

Meer informatie is te vinden onder frankeerservice.

Groen bedrijf van de maand juli

De zomer wil maar niet doorbreken maar het gras aan de Heilige Geeststraat is wel groen. Niet alleen omdat we een mooie tweede helft van de zomer tegemoet gaan zien maar ook omdat we vandaag een mooie en verdienstelijke oorkonde van de provincie hebben gekregen.

Uit handen van gedeputeerde Johan van den Hout (portefeuille ecologie en handhaving) hebben we een oorkonde van groen bedrijf van de maand juli 2012 mogen ontvangen. Het is weliswaar een arbitraire prijs. Maar het is wel wederom een bevestiging dat we opvallen en op de goede weg zijn als het om duurzaamheid gaat.

Fietskoerier sneller naar Helmond

Ritten naar Helmond kunnen in de toekomst nog sneller door de fietskoerier gereden worden. Na jaren van plannen en routewijzigingen is het eerste deel van de fietsverbinding tussen Eindhoven en Helmond verleden week door de Burgemeester van Helmond feestelijk geopend. Het traject kan in “sneltreinvaart” afgelegd worden want het nieuwe traject welke de fietskoerier sneller in Helmond brengt zal volledig langs het spoor komen te lopen. Elders op onze site vind je de tarieven om een fietskoerier naar Helmond te sturen.

Keurmerk duurzame ondernemer Eindhoven 2012; Brons voor Tour de Ville

Gisterenavond vond de uitreiking van Keurmerk duurzame ondernemer Eindhoven 2012 in de Effenaar plaats. “Duurzame ontwikkeling is zoals velen weten, niet langer een modeverschijnsel. Het is een nieuwe manier van werken, denken en dus ondernemen. Een duurzaam imago is van belang om de concurrentie voor te blijven. Consumenten hechten namelijk steeds meer waarde aan duurzaamheid. Kortom, het is belangrijk om duurzaam te ondernemen én om dit uit te stralen.” Aldus de gemeente op haar site. Het keurmerk is een bevestiging voor de ingeslagen weg en een aanmoedigingsprijs voor ondernemers die bewust bezig zijn met duurzaamheid.

Nadat in 2011 Tour […]

Tour de Ville goes Hollywood

The Matrix, The Godfather of Apocalypse now? Vergeet ze allemaal. Dit is de film die jullie allen zal doen verbazen. Met grote trots presenteren wij de film die laat zien hoe wij, maar ook hoe andere fietskoeriersbedrijven in Nederland werken. Met grote dank aan Jeroen Blom en Chris Gruijters welke bij dezen genomineerd zijn voor de Academy Awards.

Uitreiking keurmerk duurzaam Eindhoven

Afgelopen donderdag was de uitreiking van het keurmerk duurzaam Eindhoven in het klokgebouw. Wij mochten zilver in ontvangst nemen. Tour de Ville laat hiermee zien dat ze niet alleen een duurzaam product levert maar ook streeft naar een duurzame inkoop en maatschappelijke betrokkenheid. Uiteraard zullen we hier ook dit jaar weer aan werken zodat we volgend jaar voor goud kunnen gaan.

Meer informatie en overige winnaars zijn te vinden op: http://www.eindhoven.nl/inwonersplein/leefomgeving/milieu/duurzaam-eindhoven/duurzaam-keurmerk/En-de-winnaars-zijn….htm

De vervoerscapaciteit van de fietskoerier

Vaak wordt gevraagd hoeveel een fietskoerier nu eigenlijk mee kan nemen of kan vervoeren. Velen kennen de fietskoerier op een snelle racefiets en met een grote rugzak op de rug. Echter kunnen wij grotere volumes aan dan dit stereotype fietskoerier doet vermoeden. Wij hebben behalve koeriers op een racefiets ook enkele fietskoeriers met bakfietsen met bak op de weg die grotere volumes tot acht A4 dozen (of 50x50x60cm.) kunnen vervoeren. Voor afwijkende volumes hebben we een bakfiets met een tas.

Mede om deze vervoersmogelijkheid enigszins uit te lichten hebben we een kleine fotosessie gehouden met hieronder wat resultaten. Enkelen zullen spoedig […]

Uitbreiding postbusservice

Tour de Ville heeft haar aanbod in haar post breng- en haal-service uitgebreid. Niet alleen is het werkgebied waar we post ophalen en afgeven uitgebreid, ook kunnen we grotere volumes post aan. Met onze bakfietsen vervoeren we moeiteloos de inhoud van uw postbus, uw uitgaande post en eventueel te vervoeren pakketten. Je hoeft dus nooit meer zelf naar het postkantoor!

Naast het gebruik van bakfietsen is ook de reikwijdte van onze postbusservice uitgebreid. Wij legen uw postbus vanaf de volgende postbus-locaties:

  • Kanaaldijk Noord 23, Eindhoven
  • Langendijk 12, Eindhoven
  • Winkelcentrum Woensel 85, Eindhoven
  • De Schimmerik 5, Veldhoven

Hier meer informatie over onze postbusservice

DE TNT STAAKT, WIJ FIETSEN

Het grootste deel van de medewerkers van TNT staakt aanstaande 8, 9 en 10 december. Mocht u gedurende deze dagen iets binnen Eindhoven of randgemeente willen verzenden dan staan wij voor u klaar. Voor brieven  adviseren wij onze 24-uurs-service en voor pakketten onze pakket-service. Voor alles wat wij vervoeren geldt dat dit aangetekend gebeurd.

Ook wanneer de TNT niet staakt kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

SURE WE WORK!

Go to Top