Spoedservice

Onze spoedservice zorgt ervoor dat uw zending binnen 90 minuten geleverd wordt op een bestemming in Eindhoven of de randgemeenten. Met onze standaard service is dit 180 minuten. Bekijk onze zonekaart voor de mogelijkheden.

Bestel direct

Cargoservice

Onze cargoservice vervoert grotere pakketten en maakt daarvoor gebruik van bakfietsen en trikes. U kunt er van op aan dat uw zending binnen 180 minuten op de plaats van bestemming is. Voor het vervoeren van grote volumes rekenen wij wel een kleine toeslag (ritprijs + €3,50)

Bestel direct

Same day nationaal

Uw pakket wordt nog dezelfde dag bezorgd op alle locaties binnen Nederland. Aanmelden voor 12.00 uur.

Contact

Flyerservice

Voor culturele instellingen en evenementen verspreiden wij op vaste momenten per maand flyers en programmaboekjes in de regio Eindhoven en Helmond. Uw drukwerk wordt verspreid op zorgvuldig geselecteerde locaties zodat u een groot, divers en cultuurminnend publiek bereikt.

U kunt kiezen uit verschillende vaste distributierondes of wij kunnen een maatoplossing voor uw verspreiding samenstellen op basis van uw wensen.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

Medicijnbezorging

Wij nemen u de zorg uit handen zodat u niet langer zelf de medicijnen bij uw klanten hoeft te bezorgen. Zoals u van ons gewend bent, gaan wij hier uiteraard discreet mee om. Wij bieden deze dienst vooralsnog alleen aan in Eindhoven, Helmond en randgemeenten.

Contact