Specials

Specials2018-12-28T17:35:00+02:00

Huis-aan-huis

Ook voor huis-aan-huisbezorging staan de fietskoeriers van Tour de Ville voor u klaar. Uw producten of diensten kunnen op specifieke plekken en grote schaal onder de aandacht gebracht worden. Kleine afstanden doen we lopend, grotere uiteraard op de fiets.

Flyerservice

Voor culturele instellingen en evenementen verspreiden wij op vaste momenten per maand flyers en programmaboekjes in de regio Eindhoven en Helmond. Uw drukwerk wordt verspreid op zorgvuldig geselecteerde locaties zodat u een groot, divers en cultuurminnend publiek bereikt.

U kunt kiezen uit verschillende vaste distributierondes of wij kunnen een maatoplossing voor uw verspreiding samenstellen op basis van uw wensen.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

Medicijnbezorging

Wij nemen u de zorg uit handen zodat u niet langer zelf de medicijnen bij uw klanten hoeft te bezorgen. Zoals u van ons gewend bent gaan wij hier uiteraard discreet mee om.

Palletvervoer

Als u grotere pakketten of zendingen wilt versturen kunt u ook bij ons terecht. Voor volumes die wij niet zelf kunnen vervoeren werken wij samen met diverse partners. Voor meer informatie over het vervoer van grote volumes kunt u contact met ons opnemen.

Rechtbankservice

Speciaal voor notaris- en advocatenkantoren hebben wij een (spoed)service naar alle rechtbanken in Nederland. Alle stukken die u bij de rechtbank bezorgd wilt hebben vervoeren wij met de snelheid en vertrouwelijkheid die u van ons gewend bent. Indien gewenst brengen we de stukken ook direct retour.