Postdiensten

Postdiensten2016-10-31T17:00:35+02:00

Post(bus)service

’s Ochtends wordt uw postbuspost door ons bezorgd en ’s middags halen we uw uitgaande post (zowel reguliere post als aangetekende stukken) weer op. Op vaste tijden tussen 8.00 en 18.00 uur. Hoe vaak u uw post wilt ontvangen of laten ophalen bepaalt u zelf.

Ook wanneer u geen postbus heeft kunt u uw uitgaande post door ons op laten halen. Deze kunt u indien gewenst ook laten frankeren door onze kostenloze frankeerservice.

Frankeerservice

Via onze post haalservice halen wij uw uitgaande post ongefrankeerd bij u op. Wij frankeren uw brieven en pakketten en zorgen er vervolgens voor dat ze verstuurd worden. Op deze manier bespaart u tijd en kan uw kostbare frankeermachine de deur uit. Voor het frankeren rekenen wij de geldende PostNL NetSet tarieven die wij maandelijks achteraf aan u doorberekenen. De frankeerservice zelf is kostenloos.

Interne Post

Als u meerdere vestigingen heeft kunt u ook uw interne post door ons laten verzorgen. Naar wens kan dat op één of meerdere vaste momenten in de week. Uiteraard kan dit ook op oproepbasis, alleen op die momenten dat u het nodig vindt.

Webshopservice

De bestellingen bij uw webshop kunnen door ons bezorgd worden op alle locaties binnen Nederland. Wij halen uw pakketten bij u op en bezorgen deze zo spoedig mogelijk bij uw klant.

Indien gewenst behoort warehousing en couverteren ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze webshopservice kunt u contact met ons opnemen.

Tour de Ville postkantoor

Heeft u vragen over onze postverwerking of geeft u uw post het liefst zelf af op een tijdstip dat het u schikt? Dan kunt u ook tijdens kantooruren terecht bij ons postkantoor aan de Hallenweg 1A te Eindhoven.

Binnenstadservice

Speciaal voor winkeliers in de binnenstad van Eindhoven en voor winkeliers in de wijk De Bergen hebben wij een binnenstadservice opgezet. Wij halen uw (online)verkopen gratis op en sturen deze voordelig gefrankeerd naar de klant.