Wie zijn wij

Dé (fiets)koerier van Eindhoven en omstreken!

Tour de Ville fietskoeriers is sinds 1997 de meest duurzame logistieke probleemoplosser in Eindhoven en de randgemeenten Acht, Aalst, Best, Geldrop, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Mierlo. Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide fietskoeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost. Wij bieden maatwerk voor grote bedrijven en instellingen, zoals Philips, ASML en de gemeente Eindhoven, maar ook voor advocatenkantoren en kleine eenmanszaken in de omgeving. Van een postbusservice, vaste zendingen met groot volume die wij met onze bakfietsen transporteren tot spoedzendingen die binnen 60 of eventueel zelfs binnen 30 minuten worden afgeleverd; de fietskoeriers van Tour de Ville staan voor u klaar!

Speel bovenstaand filmpje af om te zien wat dé fietskoerier van Eindhoven zoal doet en hoe we werken.

Wij vervoeren: Documenten, drukwerk, de inhoud van een postbus, douanestempel, gerechtelijke stukken, foto/films, a4-dozen, lunches, pre-press materiaal, prototype, reisdocumenten, notarisakten, boekhouding, gemeenteraadstukken, relatiegeschenken, medicijnen, bouten & moeren, een fles wijn, vergeten laptop of hgh weight loss bril… ?

Wat er ook in de tas of bak past, wij vervoeren het voor u!

 

——————————————————————————————————————————————————–

Tour de Ville fietskoeriers gaat verder dan Eindhoven

Tour de Ville gaat niet alleen verder dan Eindhoven als het op fietsen aankomt. Als fietskoeriersdienst pogen we een optimale service te leveren en zijn we tevens milieubewust bezig. We houden de communicatielijnen met onze klanten kort en denken met ze mee. Als fietskoeriers dragen we bij aan het frisse en sportieve imago van Eindhoven en aan dat van onze klanten. Dit doen we voor u, ons en een beter milieu.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dé fietskoerier van Eindhoven? Wilt u weten waar we behalve naar Eindhoven allemaal heen fietsen, wilt u meer weten over onze (fiets)koerier-diensten, tarieven en werkwijze, of wilt u Fietskoerier in Eindhoven worden? Voor al deze vragen kunt u elders op onze site terecht. Ook kunt u altijd via mail of telefoon contact opnemen. Wij helpen u graag.

Dé fietskoerier van Eindhoven en omstreken!

Algemene voorwaarden (pdf)
Inloggen